چگونه نوشیدنی مالت طبیعی و غیر طبیعی را تشخیص دهیم؟

01

به گزارش روابط عمومی بهنوش ایران، شاید اینگونه به نظر برسد که به سادگی و با خواندن برچسب مواد تشکیل‌دهنده، نوشیدنی مالتی را که با اسانس تولید شده است از انواعی که با عصاره مالت تهیه شده‌اند تشخیص داد و از خریدن آن‌ها خودداری کرد؛ اما اینطور نیست.

یک سوال مهم؛ اسانس یا عصاره؟

ماده اصلی یک نوشیدنی مالت طبیعی، عصاره مالت است؛ اما برخی از کارخانجات به جای استفاده از مالت، آب و شکر را با اسانس عصاره مالت مخلوط می کنند. این روش برای اولین بار در تعدادی از کارخانجات اروپایی دیده شد اما در حال حاضر برخی از کارخانه های داخل کشور نیز چنین محصولاتی را تولید و روانه بازار می کنند. چنین نوشیدنی‌هایی صرفا یک نوشیدنی پر شکر گازدارند.

کارخانه‌هایی که محصولاتشان را با اسانس مالت یا کامپوند تولید می‌کنند در برچسب مواد تشکیل دهنده خود این نکته را درج نمی‌کنند؛ بنابراین تشخیص این که در محصولی از اسانس یا کامپوند استفاده شده یا مالت طبیعی، فقط با آنالیز و آزمایش میسر است و متاسفانه به صورت معمول نمی­توان برند نوشیدنی مالت طبیعی را از تقلبی تشخیص داد. کارخانجاتی که اقدام به ساخت اینگونه نوشیدنی‌ها می­کنند محصول خود را اصل جلوه می‌دهند و بر روی برچسب مواد تشکیل دهنده، نامی از اسانس عصاره مالت یا کامپوند مالت نمی‌برند.

غیرطبیعی‌ها باید افشا کنند؛ مثل تراریخته‌ها

خوشبختانه قرار است که اداره استاندارد و سلامت این مسئله را پیگیری کند تا بر روی برچسب مواد محصولاتی نظیر نوشیدنی های مالت غیر اصل، نوع مواد تشکیل دهنده آن درج شود تا مردم بتوانند با آگاهی کامل آن محصول را خریداری کنند؛ دقیقا مانند اتفاقی که برای محصولات تراریخته افتاد. این حق طبیعی مردم است که بدانند چه چیزی را می‌خورند.

نوشیدنی‌هایی که از اسانس مالت تولید شده خاصیتی ندارد

یک سوال پر تکرار این است که آیا نوشیدنی‌های ساخته شده از اسانس مالت نیز خاصیتی دارند؟ پاسخ به این سوال، منفی است. چون نوشیدنی های مالتی که از اسانس مالت و یا کامپوند مالت تهیه می‌شوند به هیچ عنوان خواصی که بر پایه مصرف عصاره طبیعی مالت به دست می‌آید را ندارند.

موارد ذکر شده نشان می‌دهد که ماده اصلی تمامی نوشیدنی های مالت طبیعی از عصاره مالت بوده و تنها میزان ترکیب آب، شکر و عصاره مالت موجود در آن است که موجب تفاوت در طعم ها می شود. لازم به ذکر است که این قضیه تنها مربوط به نوشیدنی های مالت استاندارد و طبیعی است و شامل نوشیدنی های مالت تقلبی نمی شود.

یک راه ساده

ساده‌ترین راه برای رهایی از نام و نشان‌های تقلبی و غیر طبیعی، تحقیق و اعتماد به یک نشان معتبر و خوش سابقه است. شرکت بهنوش ایران 55 سال است که پای قول و قرارش با مصرف کنندگان ایستاده و دلستر را همواره بر پایه فرآوری طبیعی مالت جو و گوارا عرضه کرده است.

اشتراک گذاری:

3 دیدگاه دربارهٔ «چگونه نوشیدنی مالت طبیعی و غیر طبیعی را تشخیص دهیم؟»

    1. حسن علیزاده

      سلام دمتون گرم حداقل ۲۵ ساله که از نوشیدنی دلستر استفاده میکنم .‌و من از اون کسایی هستم که همیشه با فروشنده سوپر مارکت ها سر اینکه بقیه محصولات شرکتها دلستر نیستن و به اسم دلستر به مردم نفروشید،بحث میکنم . تشکر از کیفیتتون

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

بهنوش ایران تقدیرنامه اشتهار به کیفیت (4 ستاره) هجدهمین دوره جایزه ملی کیفیت را دریافت کرد

به گزارش روابط عمومی شرکت بهنوش ایران، مراسم اختتامیه هجدهمین دوره جایزه ملی کیفیت ایران با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی، روسای اتاق اصناف و بازرگانی، تولیدکنندگان، صنعتگران، کارآفرینان، شرکتهای بازرسی، ارزیابان و سرارزیابان،فعالان اقتصادی در سالن همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد. و

ادامه مطلب »

هفتمین دوره جایزه ملی تعالی و پیشرفت ملی بهنوش ایران پنج ستاره شد

به گزارش روابط عمومی شرکت بهنوش ایران، هفتمین دوره جایزه ملی تعالی و پیشرفت ملی، در همایشی با حضور روسا و مدیران نهادهای انقلاب و شرکت‌های زیرمجموعه برگزار شد. و شرکت بهنوش ایران در این جایزه (تعالی سازمانی) موفق به کسب تقدیرنامه پنج ستاره گردید.در

ادامه مطلب »

برگزاری جلسه بررسی عملکرد تولید و فروش بهنوش با حضور دکتر صولی

مهدی صولی در جلسه بررسی عملکرد تولید و فروش بهنوش عنوان کرد: کارگران زحمتکش، موتور پیشران جهش تولید و تکمیل کننده زنجیره امنیت غذایی کشور اند. جلسه بررسی عملکرد تولید و فروش بهنوش ایران با حضور مهدی صولی مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صنایع غذایی سینا

ادامه مطلب »
اسکرول به بالا